Gewichtheffen Menskracht ACTBEGIN DIRECT

Haal het beste
uit jezelf!

En zet jezelf centraal

Coaching bij MensKracht Coaching & Training

Voor uiteenlopende vraagstukken kun je terecht voor coaching bij MensKracht. Van stress en burn-out klachten en preventie tot loopbaanbegeleiding; van het ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten tot het verkrijgen van meer focus. Maar ook persoonlijke kwesties en levensvragen kunnen aanleiding zijn voor een coachtraject, want regelmatig zorgen problemen op persoonlijk vlak dat functioneren op het werk lastiger wordt.

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.”

Ook zonder aanwijsbaar probleem kun je jezelf ontwikkelen door middel van coaching. Gewoon omdat je weet dat er meer in je zit of omdat je behoefte hebt te sparren met een onafhankelijke derde.

Het effect van coaching

Coaching zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in jezelf: waar zitten knelpunten en talenten, waar zitten groeimogelijkheden en wat mag je loslaten. Ook verkrijg je inzicht in de wisselwerking tussen jou en je medewerkers en/of collega’s. Je zult verrast worden hoe eenvoudig het blijkt om een situatie te veranderen slechts door er zelf anders naar te kijken.
Het effect van ons gedrag op de mensen om ons heen is vaak anders dan we in eerste instantie denken. Coaching heeft dan ook niet alleen effect op de coachee, maar ook op de mensen om hem of haar heen.

Wat heb je nodig om coaching succesvol te laten zijn?

Feitelijk zijn er maar vier dingen nodig om een succesvol coachtraject te garanderen:

  • Een geschikte coach

  • Een coachee die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling

  • Een klik tussen coach en coachee

  • Tijd

MENSKRACHT

COACHING & TRAINING

LIGUSTERBAAN 1

2908 LW

CAPELLE AAN DEN IJSSEL

STUUR EEN MAIL

of bel +31 6 588 19 469

Werkwijze

MensKracht Coaching & Training helpt jou en je medewerkers het beste uit jezelf te halen. Door het stellen van de juiste verdiepende en soms confronterende vragen, het bieden van kaders en perspectief verwerft de coachee inzichten die leiden tot groei. De basis van iedere sessie vormt het gesprek, waar nodig ondersteund door oefeningen, opdrachten en visualisaties. Indien de coachvraag daarom vraagt en de coachee ervoor open staat, kunnen ondersteunenden middelen ingezet worden zoals HeartMath® , EMDR, RDI, EQ-I 2.0 en VITT® worden ingezet.

Oriëntatiegesprek

MensKracht coacht managers en medewerkers op individueel niveau.
Voorafgaand aan een coachtraject is er de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek kun je onderzoeken of je een klik ervaart met de coach, wordt de coachvraag verkent en kunnen doelen worden vastgesteld.

Coachtraject

Het aantal sessies en de duur per sessie is afhankelijk van de coachvraag en de gestelde doelen. Ook de frequentie wordt hierop afgestemd. MensKracht maakt graag een passend voorstel voor je.

Neem contact met ons op

Overweegt u coaching voor uzelf of voor iemand uit uw organisatie, neem dan contact met ons op. Het coachen van een team of een afdeling behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

We maken graag met u een afspraak om kennis te maken, mogelijkheden te onderzoeken en doelen af te stemmen.

Haal het beste uit uw organisatie!

Logo icoon Menskracht ACT