Handen naar zon Menskracht ACT

MensKracht Advies

 • No-nonsense

  MensKracht is een van origine Rotterdams bedrijf met een no-nonsense instelling. Wij stippelen graag een ontwikkelingsroute voor jou uit die naadloos bij jouw organisatie past, realistisch is én waar je direct mee aan de slag kunt.

 • Resultaatgericht

  Wij gaan doelgericht voor jou aan de slag. Met de juiste focus en door pragmatisch en creatief om te gaan met de beschikbare middelen en eventueel aanwezige problematiek zetten wij de noodzakelijke stappen om onze doelen te behalen.

 • Positief

  Waar een wil is, is vaak een weg. Vanuit deze instelling hebben wij al veel ideeën tot werkelijkheid gebracht.

 • Mensgericht

  De kwetsbaarste kant in een veranderingstraject is vaak de mens. De mens kan echter ook de grootste kracht genereren om een verandering voor elkaar te krijgen. Door de mens de juiste aandacht te geven en mee te nemen in het veranderingstraject zorgt MensKracht er samen met jou en jouw mensen voor dat het veranderingstraject een succes wordt.

 • Humor

  Humor is voor MensKracht een onmisbaar ingrediënt om je werk (en je leven) leuk en interessant te houden. Humor werkt relativerend, stressverlagend en kan een alternatief kanaal bieden om zaken bespreekbaar te maken. Als er niets te lachen valt binnen een organisatie is er werk aan de winkel. MensKracht helpt jou graag.

MENSKRACHT

ADVIES

LIGUSTERBAAN 1

2908 LW

CAPELLE AAN DEN IJSSEL

STUUR EEN MAIL

tel. +31 6 588 19 469

Simone Koot Menskracht ACT

Simone Koot

Deze organisaties gingen je voor

Voor onderstaande organisaties heeft MensKracht Advies bijvoorbeeld een (sub)afdeling opgezet of getransformeerd, een functiehuis geschreven of een organisatieadviestraject verzorgd op het gebied van het nieuwe werken, Social Return of flexibele arbeid. Ook verzorgde MensKracht Advies voor hen diverse inkoop-, inleen- en HR-trajecten en zijn medewerkers door middel van coaching naar een hoger prestatieniveau begeleid.

 
Belastingdienst logo Menskracht ACT
Royal BAM Group logo Menskracht ACT
TNO logo Menskracht ACT
 
Noordelijk Belastingkantoor logo Menskracht ACT
TBI logo Menskracht ACT
Raytheon logo Menskracht ACT
BAM Infra logo Menskracht ACT
Gemeente Vlaardingen logo Menskracht ACT
KLM logo Menskracht ACT
Sodexo logo Menskracht ACT
 
Milispec logo Menskracht ACT

Neem contact met ons op

We kijken uit naar een eerste kennismaking, een nieuwe samenwerking of gewoon een goed gesprek over de groeimogelijkheden binnen jouw organisatie.

Haal het beste uit uw organisatie!

Logo icoon Menskracht ACT